Reklam
Reklam

Bolu’da kadınlar ürettiklerini Kadın Emek Pazarı’nda satarak ev ekonomisine destek oluyor

boluda kadinlar urettiklerini kadin emek pazarinda satarak ev ekonomisine destek oluyor BhKOKzL8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Bolu Belediyesi tarafından bayanların aile iktisadına katkı sağlayabilmesi emeliyle kurulan ‘Kadın Emek Pazarı’ açıldı.

Bolu Belediyesi tarafından her yıl kurulan ve bayanların aile ekonomilerine büyük katkı sağladığı ‘Kadın Emek Pazarı’, yine kapılarını açtı. Yaşamkent Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleştirilen açılışta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve iştirakçiler tarafından açılış kurdelesi kesildi. Bayanlar, burada satacakları eserlerle hem klâsik el sanatlarını yaşatmayı hem de aile ekonomilerine katkı sağlamayı amaçlanıyor. Lokal üreticilerin desteklendiği ve bayan girişimciliğinin teşvik edildiği ‘Kadın Emek Pazarı’, tıpkı vakitte Bolu kültürünün tanıtılması açısından da değerli bir rol üstleniyor. Bayanların el emeğiyle ürettikleri yöresel eserlerin sergileneceği pazar, Cuma günü boyunca açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin