blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da afetlere hazırlık

Bolu’da kamu yatırımları ve hidrometeorolojik afetlere karşı alınacak tedbirler ele alındı. Kurumlar arası iş birliği ve uyumun kıymeti vurgulandı.

Bolu Valisi Sayın Abdulaziz Aydın başkanlığında, 2025 yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ile Hidro-Meteorolojik Afet ve Acil Durumlarına Ait Hazırlık Toplantıları gerçekleştirildi. Vilayet özel yönetimi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, vilayet genelinde devam eden kamu yatırımlarının ve yürütülen çalışmaların daha koordineli halde sürdürülmesi hedeflendi. Toplantılarda ayrıyeten, mevsimsel geçişler ve iklim kaynaklı çok hava olaylarının oluşturabileceği sel, su baskını, taşkın, heyelan, kaya düşmesi üzere hidrometeorolojik afet risklerine karşı alınması gereken önlemler masaya yatırıldı. Toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile ilgili teknik işçiler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Ocak, 2026 11:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KASİD’den TBMM’de Karabük Milletvekillerine Ziyaret

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİD) Yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Karabük’ün sanayi alanındaki mevcut durumu, öncelikli ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alındı. Yapılan görüşmelerde sanayinin geliştirilmesine yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, KASİD Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetimini Gazi Meclisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İlimizin sanayi alanındaki mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine verimli istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için dernek başkanımız Sayın Çetin İpek’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ise, “Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyelerini TBMM’de misafir ettik. Karabük’ümüzün sanayi alanındaki mevcut durumunu, öncelikli ihtiyaçlarını ve geleceğe yönelik hedeflerini kapsamlı biçimde ele aldık; karşılıklı değerlendirmelerle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için KASİD Başkanı Çetin İpek ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin