Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2021 10:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Biri damperi açık şekilde ilerledi, diğeri karacayı görüntüledi

Karabük’te bir kamyon sürücüsü damperi açık bir şekilde yolda seyrederek tehlike oluştururken, başka bir sürücü yol kenarında hızla ilerleyen aracı cep telefonu ile kaydetti. Eskipazar istikametine seyir halinde olan boş hafriyat kamyonu, henüz bilinmeyen bir nedenle damperi açık bir şekilde ilerledi. Kimliği belirsiz sürücünün tehlikeli yolculuğu başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Sürücülerin uyarması sonrası damperini indiren sürücü olası bir faciaya yol açmadan yoluna devam etti. Öte yandan Karabük- Yenice karayolunda seyir halinde olan bir otomobilin sürücüsü, yol kenarında duran karacayı fark etti. O anları cep telefonu ile kaydetmeye çalışan sürücüyü fark eden karaca koşmaya başladı. Bir süre araç hızında ilerleyen karaca daha sonra orman yoluna girerek gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Araklı Tüneli’nde kaza: 4 yaralı

Trabzon’un Araklı ilçesinde tünel içerisinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan Araklı Tüneli’nde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada araçların tünel içindeki yangın söndurme su vanasına çarpması sonucu vanada patlama meydana geldi. Kazada araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahaleri yapıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerinin ayakta yapıldığı öğrenildi.
Kaza nedeniyle tünelde kısa süreli trafik yoğunluğu oluşurken, araçların kaldırılmasının ardından ulaşım kontrollü şekilde normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin