Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bıçaklı saldırıya uğraşan 2 kişi yaralandı

Samsun’da meydana gelen olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan 2 ayrı kişi hastanelik oldu.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde bıçaklı saldırıya uğrayan Ümit S.(44) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazımkarabekir Mahallesi’nde de bıçaklı saldırıya uğrayan Arda U.(16) yaralandı. Yaralı çocuk Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
Meydana gelen 2 ayrı bıçaklanmayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Temmuz, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan açıkladı: “Joe Mendes Samsunspor’da”

Samsunspor’da 60. yıl kutlamaları taraftara transfer müjdeleriyle taçlanıyor. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, Portekizli sağ bek Joe Mendes ile mutabakata varıldığını toplumsal medya hesabından duyurdu.

"Joe Mendes ile her mevzuda anlaştık"
Başkan Yıldırım paylaşımında, "Manavdan hoş haberler gelmeye devam ediyor Büyük Samsunspor taraftarına. An prestijiyle Joe Mendes ile her bahiste anlaştık. İyi olsun! 60. Yıl ikramları birer birer gelmeye devam ediyor" sözlerini kullandı.

"Favori meyveniz de inşallah pek yakında yola çıkacak"
Taraftarı heyecanlandıran açıklamanın sonunda ise bir öbür transferin sinyali verildi: "Favori meyveniz de inşallah pek yakında yola çıkacak."
Kırmızı-beyazlı grupta transfer çalışmalarının önümüzdeki günlerde sürat kazanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin