blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BEUN’dan ulusal kan bağışı seferberliğine destek

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, BEUN Hastanesinde düzenlenen Ulusal Kan Bağışı Seferberliği’ne destek verdi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, BEUN ile Türk Kızılay Zonguldak Şubesi iş birliğinde düzenlenen Ulusal Kan Bağışı Seferberliği’ne katıldı. BEUN Hastanesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Rektör Özölçer, kan bağışının toplumsal açıdan hayati bir öneme sahip olduğunu ifade ederek Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak her fırsatta bu konuda kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını ve Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ile ortak hareket ederek insanları kan bağışında bulunmaya çağırdıklarını ifade etti. Kan bağışında bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Rektör Özölçer hem kan bağışında bulunanlara hem de bu anlamlı etkinlik için katkıda bulunan tüm akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkürlerini sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 10:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İsmetpaşa Mahallesinde meydana geldi. Kıranköy'den Eski Çarşı yönüne seyreden A.A. idaresindeki 78 AC 490 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.K. yönetimindeki 78 SL 829 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet 30 metre sürüklenirken kazada sürücüler ile araçtaki yolcu P.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin