karabuk
İmsak 05:51
Güneş 07:16
Öğle 13:07
İkindi 16:14
Akşam 18:48
Yatsı 20:07
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
beun bilisim teknolojileri myo kapilarini gelecege acmaya hazirlaniyor RSBjL79J
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

BEUN Bilişim Teknolojileri MYO kapılarını geleceğe açmaya hazırlanıyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Karadeniz Ereğli’de kurulan Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulunun fiziki altyapısı ve çağdaş laboratuvarlarını yerinde inceleyerek yeni akademik devir öncesi planlanan teknolojik altyapı çalışmalarını kıymetlendirdi. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bununla birlikte Ereğli Meslek Yüksekokulu, Denizcilik Fakültesi ve Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesini de ziyaret ederek yapılan faaliyetleri inceledi.
BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer; yeni kurulan Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu, Ereğli Meslek Yüksekokulu, Denizcilik Fakültesi ve Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi ziyaretleri kapsamında yaptığı değerlendirmede, üniversitenin teknoloji ve bilişim alanında attığı adımların bölge ve ülke için kıymetine dikkat çekerek şu sözleri lisana getirdi:
"Güçlü akademik takımı, çağdaş eğitim altyapısı ve dal ile sanayi iş birlikleriyle teknoloji odaklı kıymetli projelere imza atan Üniversitemiz, Karadeniz Ereğli’de kurulan ve bu yıl kapılarını öğrencilere açacak olan bilişim merkezli Meslek Yüksekokulu ile yenilikçi ön lisans programları sayesinde bilişim ve teknoloji alanında öncü bir bilim ve eğitim merkezi olarak yükselmeye devam ediyor.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Liderimiz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar, kıymetli hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Saadet Oruç Hanımefendi ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Saffet Bozkurt’un kıymetli katkılarıyla kurulan Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu; gençlerimizin dijital dünyanın kapılarını aralaması ve geleceğin iş gücünde faal bir rol üstlenmeleri için sağlam ve muteber bir temel oluşturuyor. Öğrencilerimize geleceğin teknolojilerine hazırlayacak donanımlı, çağdaş eğitim ortamları sunuyoruz. Bu yatırımlar yalnızca esaslı bir geçmişe sahip Üniversitemiz için değil, bölgemizin ve ülkemizin dijital geleceği için de büyük bir değer arz etmektedir. Bu vesileyle Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu ile birlikte tüm fakülte, meslek yüksekokulu, yüksekokul ve programlara yerleşerek BEUN ailesine katılacak bütün değerli öğrencilerimize şimdiden muvaffakiyetler diliyorum."
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eğitim vizyonundaki güçlü bir dönüm noktası olan Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu; "Büyük Data Analistiği", "Oyun Geliştirme ve Programlama" ve "Arka-Yüz Yazılım Geliştirme" üzere geleceğin bölümlerine direkt katkı sağlayacak ön lisans programlarıyla eşsiz fırsatlar sunuyor. Ayrıyeten Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulunda açılan "Bulut Bilişim Operatörlüğü" ve Alaplı Meslek Yüksekokulunda açılan "Robotik ve Yapay Zekâ" programı da dijital dönüşüm çağında kayda paha bir rol üstleniyor. Kurulan Meslek Yüksekokulu ve açılan programlarla birlikte BEUN hem bölgede hem de yükseköğretim topluluğunda mesleksel ve teknolojik alanlardaki yetkinliğine yeni bir boyut kazandırmaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suphe uzerine durdurulan aractan uyusturucu cikti 2 tutuklama 293ptmwQ
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama

Kastamonu’da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta uyuşturucu maddeyle yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Aramada, 1.2 gram bonzai yapımında kullanılan ham madde, 0.7 gram metamfetamin, 122.89 gram bonzai tütün karışımı, 1.34 ve 2.17 gram ağırlığında 2 parça narkotik madde, 1 adet uyuşturucu kullanımında kullanılan düzenek, 1 adet hassas terazi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 495 TL nakit para ele geçirildi.
Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin