Reklam
Reklam

Başkan Sözen’den Taş Ocağında ve Asfalt Çalışmalarında inceleme

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2022 13:46 tarihinde yayınlandı
0

İl Genel Meclisi başkanı Ahmet Sözen Sabit Konkasörün bulunduğu Cumayanı Taş Ocağında ve Merkeze bağlı Düzçam ve Güneşli Köylerinde devam eden Asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ÜRETİLEN HER BİR MALZEME BİZİM İÇİN ELMAS NİTELİĞİNDEDİR”

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen,geçtiğimiz günlerde kurulumu tamamlanarak açılışı gerçekleşen Sabit Konkasörün bulunduğu Cumayanı Taş Ocağında incelemede bulunarak, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül’den üretim kapasitesi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Sözen incelemenin ardından yaptığı açıklamada “Asfalt üretiminde ihtiyaç duyulan agreganın sabit konkasör ile üretimi aralıksız devam ediyor.Burada üretilen her bir malzeme bizim için elmas niteliğindedir. Hem asfalt yapımında kullanılacak malzemenin hem de yol alt temel malzemesinin üretimini gerçekleştirecek sabit konkasörümüz,köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

SÖZEN, ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Merkeze bağlı Düzçam – Güneşli Köylerinde devam eden BSK (Sıcak Asfalt) çalışmalarını inceleyerek Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül’den bilgi aldı.

Başkan Sözen asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek “İl Özel İdaremizin belirlediği asfalt programları dahilinde çalışmalarımız devam ediyor.Düzçam – Güneşli köylerimizde toplamda 5 Km’lik bir programımız var.En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız.Mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan personelimize kolaylıklar diliyorum ”diye konuştu. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te asfalt sezonu başladı

karabukte asfalt sezonu basladi FMp8yrSf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.

Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin