Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2024 04:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Fırıncıoğlu sanayi esnafı ve şoförlerle buluştu

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Sanayi Sitesi esnafın ziyaret ederken, şoförlerle kahvaltı programında bir araya geldi.
Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, esnafının taleplerini dinledi. Yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretin sonunda esnaflara teşekkür ederek, "Halkımızın, esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda da sürekli onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Son olarak da Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak, taleplerini dinledik. Sorunları dinlemek çözüm önerilerini almak bizim için çok değerli. Hep birlikte şehrimizi daha yaşanabilir ve ticaretin canlı olduğu bir yer haline getireceğiz. Sanayi Sitesi esnafımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Şoförlerle kahvaltıda buluştu
Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri, SS Bartın Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri şoförleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, "Şoför esnafı bir kentin kalbi, nabzı ve belleğidir. Bugüne kadar tüm gücümüzle esnafımızın yanında olmaya gayret ettik. Şoför esnafımızın taleplerinin büyük kısmını bozuk yollar oluşturuyordu. Kentimizin birçok noktasında bozulan yolları düzelttik, bu kapsamda da çalışmalarımız devam edecek. Katılımları için Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, SS Bartın Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sedat Aydın, Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Zekai Özdemir ve tüm şoför esnafımıza teşekkür ediyor, kazasız belasız çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Domenico Tedesco: “Bugünkü 1 puandan mutlu olmamız gerekiyor”

SAMSUN (İHA) – Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Domenico Tedesco, Samsunspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, aldıkları 1 puandan keyifli olmaları gerektiğini söyledi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Teknik Yönetici Domenico Tedesco, açıklamalarda bulundu. 3 puan almak için çabaladıklarını söz eden Tedesco, "Maça yeterli başladık. Birinci 20 dakikada her şeyi denetim ediyorduk lakin sonrasında bir top kaybıyla Samsunspor’un atağının akabinde kadro dağıldı. Sonrasında birinci yarıda 15 top kaybı yaptık. Samsunspor’un yakaladığı durumdan sonra kadromuz dağıldı. Defansif açıdan da kâfi gücümüz yoktu, gerekli karşılığı veremedik. Bugünkü 1 puandan memnun olmamız gerekiyor. Bu türlü bir maçı 5 defa oynarsanız 4 defa kaybedersiniz. Çok fazla orta yapma ve bitirme imkanımız vardı lakin orta yapmak için 10 saniye beklerseniz rakip de buna mani olur. Birtakım şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. 3. bölgede çok bulunduk lakin tesirli olamadık. Duran toplardan da olsa gol atacağımız hissiyatında değildim. Gol atabileceğimiz bir his bugün için bende oluşmadı. Taraftarlar buraya seyahat ediyorlar, para harcıyorlar. Onların her şeye hakkı var. Maç sonu yanımdaki futbolcularla onların yanına gerçek gittim. Onların reaksiyonunu aslında olağan karşılıyorum. Taraftarlar üzere bizler de bu maç kazanmak istiyorduk. Maçtan sonra da hayal kırıklığına uğrayıp ıslıklamalarını anlıyorum. Yakalayabildiğim oyuncuları taraftara götürdüm. Samsun stadındaki atmosfer çok gürültülüydü lakin taraftarımız her vakit bizi destekledi. Maçtan sonraki bu reaksiyonlarını de haklı buluyorum. Sonuç olarak bugün maçı kazanmayı hak etmedik" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin