blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Ağustos, 2024 12:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Civa Esnaf ve Vatandaşlar Bir Araya Geldi

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini ve beklentilerini dinledi. Pazar yerini ziyaret eden Başkan Civa, esnafla birebir sohbet ederek karşılaştıkları sorunları yerinde tespit etti ve çözüm odaklı çalışmalara hız vereceklerini belirtti. Civa, esnafın taleplerini ve vatandaşların beklentilerini dikkate alarak, Eskipazar’ın sosyal ve ekonomik gelişimini yakından takip ettiklerini vurguladı. İlçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için belediye olarak yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Civa, tüm sorunları çözme noktasında kararlı olduklarını dile getirdi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Civa, belediye olarak her zaman halkın yanında olduklarını ve onların görüşlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.  Eskipazar’ın kalkınması için tüm kesimlerin fikirlerine açık olduklarını söyleyen Civa, bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin