Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Baş başa çarpışan arabalar hurda yığınına döndü: 2 meyyit, 1 yaralı

Bartın Karabük karayolunun Kadıoğlu mevkiinde iki arabanın baş başa çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.
Kaza sabah saatlerinde Bartın - Karabük karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Karabük istikametine seyir halinde olan Ersin Kalender (32) yönetimindeki 74 BN 935 plakalı araba ile karşı istikametten Bartın istikametine seyir halinde olan Ali Aloğlu (71) yönetimindeki 78 YC 178 plakalı araba Kadıoğlu mevkiinde çarpıştı.
İki arabanın baş başa çarpıştığı kazada şoförler araçlarında sıkışırken kazayı görenlerin acil yardım daveti üzerine bölgeye 112, AFAD, polis ve jandarma takımları sevk edildi.
Ali Aloğlu, Ersin Kalender ve eşi Gülbahar Kalender (25) gruplar tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılmalarının akabinde olay yerindeki birinci müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Kazada araba şoförleri Ali Aloğlu ve Ersin Kalender kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Gülbahar Kalender’in ise tedavi devam ediyor.
Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kalan karabük-Bartın karayolu araçların yoldan kaldırılmasının akabinde tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı

Samsun’un Asarcık ilçesinde düzenlenen "Yaz Festivali"nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, söylediği ulusal ezgilerle kalabalığa coşku dolu anlar yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı aktiflikte vatandaşlar, sanatkarlara daima bir ağızdan eşlik etti.
Asarcık İlçe Meydanı’nda gerçekleştirilen şenlikte sahne sırasıyla Osman Öztekin, Sinem Kahveci ve Mustafa Yıldızdoğan’a verildi. Şenliğin açılışını yapan Osman Öztekin, seslendirdiği duygusal müziklerle dinleyicileri hem hüzünlendirdi hem de nostaljik bir gece yaşattı. Akabinde sahneye Sinem Kahveci çıktı.
Gecenin finalinde sahneye çıkan Türk milletinin sevilen sesi Mustafa Yıldızdoğan, "Ölürüm Türkiye’m" üzere ulusal hisleri pekiştiren yapıtlarıyla meydanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Vatandaşlar, Yıldızdoğan’ın müziklerine bayraklarla ve alkışlarla eşlik etti.
Programda konuşan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Sanatla, müzikle ve birlik hissiyle hoş bir akşam yaşıyoruz. İştirak sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur da konuşmasında şenliğe ağır ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek Asarcık’ta yapılan hizmetlere değindi.
Konser sonunda Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, MHP Samsun Vilayet Lideri Burhan Mucur ve İdeal Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Mustafa Yıldızdoğan’a plaket takdim etti.
Festival alanında kurulan yöresel stantlarda çeşitli ikramlar sunulurken, aktiflik hem sanatsal hem de kültürel istikametiyle tam not aldı.
Etkinliğe ayrıyeten; Asarcık Kaymakamı Ahmet Tayyip Korkmaz, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin