blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosiklet kullanımı artınca denetimler sıklaştırıldı

Düzce’de hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte motosiklet kontrolleri de sıklaştırıldı.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Düzce’de motosiklet kullanımı arttı. Kullanımın artmasıyla birlikte kent genelinde meydana gelen trafik kazalarının yüzde 60’ının motosiklet kaynaklı olması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü takımları harekete geçti.
Ekipler, motosikletlilerin ağır bulunduğu bölgelerde şok kontroller gerçekleştirerek şoförlerin kask ve ehliyet denetimlerini yaptı. Abartı egzoz ya da fazla aparat takılı olan motosikletlere ise cezai süreç uygulandı. Kent genelinde son bir haftada 3 bin 117 motosiklet denetlenirken, kusurlu bulunanlara süreç yapıldı. 166 motosiklet trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin