Reklam
Reklam

Öğrenciler sahilden poşet poşet çöp topladı

ogrenciler sahilden poset poset cop topladi H84qlGsm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Dünya Etraf Günü nedeniyle Kıyı Parkı’nda “Sahilimiz Pak Kalsın” sloganıyla çöp toplama aktifliği yaptı.

Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Dünya Etraf Günü’nde manalı bir aktifliğe imza attı. Öğrenciler, Dünya Etraf Günü çerçevesinde Alaplı kıyısındaki plastik atıkları toplamaya karar verdi. 60 kadar öğrenci, öğretmenleri ve okul müdürü Ersin Güler ile birlikte kıyıya gelerek eldiven maske takıp kıyısı temizledi.

Sahilden poşet poşet çöp toplayan gençler akabinde topladıkları çöpleri ayrıştırarak aktifliği tamamladı. Aktiflikle ilgili bilgi veren okul müdürü Ersin Güler, “Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri toplumsal sorumluluk projesi kapsamında tabiata katkı sağlamak, hassaslık ve şuur oluşturmak gayesiyle Alaplı kıyısını temizlemek istediler. Bende kendilerine takviye oldum. Öğrencilerimizin istekli olarak yaptıkları projeye 60 öğrenci katıldı” dedi.

Öğrenci Sevilay Yaman da “Halkımızın dikkatini çekmek için buraya geldik. Kıyıda paklık yaptık. Katılanlara teşekkür ediyor ve herkesi hassas olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin