karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2023 12:03 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

BARÜ’nün kadın güreşçilerinden 2 madalya

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Berfin Gülce Altuncu ve Zehra Akkuş, Ünilig Güreş Şampiyonasında gümüş madalya aldı. Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde Ankara Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Ünilig Güreş Şampiyonasında Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencileri performanslarıyla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği ve 58 üniversiteden toplam 560 sporcunun katıldığı organizasyonda kadınlarda 2 güreşçiyle müsabakalarda yer alan BARÜ, ikide iki yaptı. Şampiyonada 53 kiloda Berfin Gülce Altuncu ve 62 kiloda Zehra Akkuş gümüş madalyaya uzanarak, Türkiye ikincisi oldu. Genç güreşçileri elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Üniversitemizin tüm bileşenleriyle birlikte spor alanında gösterdiği gayretli çalışmalar başarı haberleriyle taçlanıyor. Türk Sporuna değer katma yolculuğumuzda genç sporcularımız performanslarıyla hepimize umut oluyor. Bu düşüncelerle elde ettikleri başarılar dolayısıyla öğrencilerimiz Berfin Gülce Altuncu ve Zehra Akkuş yürekten tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için özveriyle çalışan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bilal Demirhan ile birlikte akademik ve idari insan kaynağımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin