Bartın’da bir garaj ve içerisinde bulunan park halindeki araba alev alev yandı. Can kaybı ve yaralananın olmadığı yangın, etraftaki konutlara sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye nazaran Çaydüzü Mahallesi’nde Ali T.’ye ilişkin binanın garajı ve içerisinde park halinde bulunan arabadan dumanlar yükselmeye başladı. Arabada başlayan alevler bir anda garajı da sardı. Polis grupları tarafından olay yerinde geniş güvenlik önlemi alınırken, itfaiye takımları ise yangına müdahale etti.
Olay anında garajda kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı yada yaralanma meydana gelmezken uangının sebebi şimdi bilinmiyor.
Yangının arabadaki yakıt sızıntısından yada elektrik aksamından kaynaklanmış olabileceği belirtilirken itfaiye takımları alevlerin nedenini araştırma çalışması sürüyor.