Bafra’da yaya geçidinde kaza: 3 yaralı, kaza anı kamerada - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
bafrada yaya gecidinde kaza 3 yarali kaza ani kamerada THYYzQx4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da yaya geçidinde kaza: 3 yaralı, kaza anı kamerada

Samsun’un Bafra ilçesinde yaya geçidinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Atatürk Bulvarı üzerindeki yaya geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Alparslan Uğur K. (34) yönetimindeki kurye motosikleti, İtimat Sokak kavşağı istikametine seyir halindeyken, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Sibel (44) ve Senanur Sönmez’e (16) çarptı.

Çarpmanın tesiriyle motosiklet şoförü Alparslan Uğur K. ile yayalar Sibel ve Senanur Sönmez yaralandı. Olay yerine sevk edilen sıhhat takımları tarafından yaralılar Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
232323
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Mart, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi iftar sofrası kuruyor

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu şehirle buluşturacak geniş katılımlı bir iftar programı düzenliyor. 17 Mart 2026 Salı günü Kemal Güneş Caddesi’nde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar bir araya gelerek oruçlarını birlikte açacak.

Karabük Belediyesi tarafından “Soframızda birlik, şehrimizde bereket” sloganıyla düzenlenecek program, Ramazan ayının manevi atmosferini şehir merkezinde vatandaşlarla buluşturacak.

Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirilen ve yaklaşık 7 bin kişinin katılımıyla düzenlenen iftar programı, şehirde geniş katılımla gerçekleşmişti. Bu yıl da Kemal Güneş Caddesi’nde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar aynı sofrada buluşacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirterek tüm vatandaşları iftar programına davet etti. Çetinkaya, “Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik atmosferini hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı Kemal Güneş Caddesi’nde kuracağımız iftar soframıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin