Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ağustos, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Babasına küfredildi sanan güreşçi ortalığı birbirine kattı

Bolu’da yayla bayramında güreşlerin yapıldığı esnada, bir güreşçi babasına küfredildiği iddiasıyla ortalığı birbirine kattı. Kızgın güreşçiyi sakinleştirmek için vatandaşlar seferber oldu.
Mudurnu ilçesine bağlı Alpagut Köyü’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Hasat Şükür Bayramı” olarak bilenen yayla bayramı gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte 500 kilogram bulgur ve 600 kilogram et pişirildi. Yemek ikramının ardından çeşitli kategorilerde güreş müsabakası yapıldı. Güreşlerin yapıldığı esnada güreşçi Hasan Yılmaz, babasına küfredildiği iddiasıyla ortalığı birbirine kattı. Babasına küfrettiği iddia edilen vatandaşa saldırmaya kalkışan güreşçi, güçlükle sakinleştirildi. Jandarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından zor tutulan güreşçi yanlış anlaşılma olduğunu öğrenince güreş müsabakalarına devam edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen başka araca çarptı: 1 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde seyir halindeki araba karşıt tarafa girerek, karşı taraftan gelen araç ile çarpıştı.
Kaza, ilçe merkezinde Akçakoca yolu üzerinde meydana geldi. Teze nazaran, B.Ç. yönetimindeki 34 FDZ 271 plakalı araba, kıyı yol üzerinde aykırı tarafta ilerlediği sırada, Alaplı İlçesinden Akçakoca istikametine giden şoför N.Ş yönetimindeki 34 CYG 669 plakalı arabayla çarpıştı. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. Kazada yaralanan araba şoförü B.Ç hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin