Karabük Postası tarafından
18 Ocak, 2023 09:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ayağı Kırılan Keçiyi Jandarma ve AFAD Kurtardı

Karabük'te ayağı kırılan keçiyi jandarma ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri kurtardı. Eskipazar ilçesine bağlı Haslı köyünden İsmail Bağçe (45), 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak kendisine ait keçinin ormanlık arazide dere yatağı içinde ayağının kırılmış olduğunu ve hayvanı çıkaramadığını ihbar etti. Bölgeye İlçe Jandarma Komutanlığı ile AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından dere yatağına kalan keçi kurtarılarak sahibine teslim edildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da 2 günde 52 ünite kan bağışı yapıldı

Türk Kızılayı Bartın Şubesi tarafından gerçekleştirilen kan toplama kampanyasında 2 günde toplam 52 ünite kan bağışı yapıldı.
Türk Kızılayı Bartın Şubesi tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu ve Adliye’de kurulan stantlarda kan bağış kampanyası düzenledi. Bartın’da son 2 günde gerçekleşen kampanyalarda, 52 ünite kan toplandı.
Bugün Bartın Adliyesi’nde kurulan stantlardaki kampanyaya, polisler ve adliye çalışanları ve vatandaşlar da ilgi gösterdi.
Bartın Kızılay Şube Başkanı Nihat Yalçın, gerçekleştirilen kampanyalarda duyarlı olan ve destek veren herkese teşekkür ederken, farklı kurumlarda kan bağış kampanyaların süreceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin