blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

ATV ile cadde ortasında drift atan sürücüye 46 bin lira ceza

Kastamonu’da ATV ile drift atarak çevreyi rahatsız eden şoföre 46 bin 392 TL cezai süreç uygulanırken, şoför dokümanı 2 ay geri alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kuzeykent Mahallesi’nde gece saatlerinde ATV ile cadde ortasında drift atarak çevreyi rahatsız eden şoför, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü gruplarınca yakalandı. Şoföre ilgili unsurlar gereğine 46 bin 392 TL cezai süreç uygulanırken, şoför evrakı 2 ay müddetle geri alındı. Şahsın drift attığı ATV ise trafikten men edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karda mahsur kalan cenaze aracı için seferber oldular

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesini taşıyan cenaze aracı kar sebebiyle mahsur kaldı. Belediye ekipleri ve vatandaşlar aracı kurtarmak için seferber oldu.
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Göçkün köyünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden vatandaşın cenazesini taşıyan İnebolu Belediyesi’ne ait cenaze aracı kar sebebiyle yolda mahsur kaldı. Cenazeyi köye ulaştırmak için seferber olan vatandaşlar ve belediye ekipleri, traktör yardımıyla aracı mahsur kaldığı alandan kurtardı.
Aracın köye ulaştırılmasının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Salim Kafa’nın cenazesi toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin