Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Haziran, 2016 14:54 tarihinde yayınlandı
0

Alimoğlu Merkeze, Aktaş Karabük’e

Karabük’te 2 yıldır görev yapan Vali Orhan Alimoğlu, İçişleri Bakanlığı Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanırken, yerine ise İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mehmet Aktaş getirildi
Karabük’te 2 yıldır görev yapan Orhan Alimoğlu, İçişleri Bakanlığı Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanırken, yerine ise İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mehmet Aktaş getirildi.
İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesi kapsamında 22 vali merkeze alınıp, 24 yeni valinin atandığı ve 26 ilde de değişiklik yapıldığı belirtildi. 2 yıldır Karabük’te görev yapan Orhan Alimoğlu Merkez Valiliğine, İçişleri Bakanlığı İdari Ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mehmet Aktaş ise Karabük Valiliğine atandı.
MEHMET AKTAŞ KİMDİR ?
1968 yılında Elazığ İlinde doğdu. 1986 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1990 yılında mezun oldu. 1994 yılında girdiği sınavı kazanarak Malatya’da Kaymakam Adayı olarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Adaylık sürecinde 8 ay süreyle İngiltere’de dil ve İngiliz Yönetim sistemi ile ilgili eğitim aldı. Aksaray – Gülağaç, Malatya – Kuluncak, Muş – Hasköy, Düzce – Cumayeri, Rize – Çayeli ilçelerinde Kaymakamlık yaptı. 2010 – 2014 yılları arasında İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Şubat 2014 kararnamesi ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olarak atandı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yalcin kosukavak sadece bir penaltiyla elendigimiz icin uzgunum 1jRLfUBL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”

Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin