blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alaplı’da fındık bahçesinde 16 kök hint keneviri ele geçirildi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir fındık bahçesinde dikili halde 16 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı grupları, gelen bir ihbar üzerine Yığılca yol üzeri Kabalar Köyü mevkiinde bir fındık bahçesinde yasa dışı ekim yapıldığı bilgisine ulaştı. Düzenlenen operasyonda, bahçe içerisinde gizlenmiş formda 16 kök hint keneviri tespit edildi.
Olayla ilgili olarak bahçe sahibi olduğu belirlenen kuşkulu kişi hakkında yasal süreç başlatıldı. Ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilmek üzere ilgili ünitelere teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

D100 karayolunun yanındaki ormandan 200 torba çöp çıktı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde D100 karayolunun yanındaki ormanlık alanda 200 torba çöp toplandı.
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde D100 karayolu üzerindeki Beşçeşmeler mevkiinde yer alan ormanlık alanda, ihtimal bir orman yangınını önlemek gayesiyle Tosya Orman İşletme Müdürlüğü grupları tarafından paklık çalışması yapıldı. Gruplar tarafından yapılan çalışma ile 200’ün üzerinde çöp torbası dolusu atık toplandı. Toplanan pet ve cam şişeler, besin atıkları, endüstriyel ve evsel atıklar daha sonra bölgeden alındı.
Temizlik çalışması sırasında, etraf hassaslığını artırmak için yerleştirilen ve üzerinde "çöplerinizi çöp kutusuna atınız" yazan levhanın ise magandalar tarafından kurşunlandığı, bölgeye konulan çöp konteynerinin ise kimliği bilinmeyen bireyler tarafından çalındığı tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.