AK Parti Milletvekili Şahin’den 30 Ağustos Mesajı - Karabük Haber Postası
ffffff 3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
30 Ağustos, 2025 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Milletvekili Şahin’den 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Şahin mesajında, 30 Ağustos’un Türk milletinin destansı mücadelesinin en şanlı sayfalarından biri olduğunu belirterek, “30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile işgal orduları kesin bir yenilgiye uğratılmış, Türk milletinin bağımsızlık iradesi tüm dünyaya ilan edilmiştir. Bu büyük zafer, cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu açmış, milletimizin hürriyet ve istiklal aşkının ebedî bir nişanesi olmuştur” dedi.

Şahin, mesajında Türk milletinin esareti asla kabul etmeyeceğini, iradesine zincir vurdurmayacağını ve öz yurdunda bağımsız yaşamaktan taviz vermeyeceğini bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

Mesajını şehit ve gazilere değinerek sonlandıran Şahin, “Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse koltuğunu çocuklara devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Ünsal Tülbentçi İlkokulu öğrencilerine devretti.

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Ünsal Tülbentçi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Yiğit Alp Barış, Erva Bilen ve Hatice Sahra Gülden, Belediye Başkanı Elif Köse tarafından karşılandı. Temsili devir teslim töreninde çocuklar, bir günlüğüne tarihi kentin yönetimini üstlendi.

Makam koltuğuna oturan minik başkanlar, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu gibi önemli bir turizm merkezinde belediye başkanı olmanın heyecanını yaşadı. Görev süresince yapmak istedikleri projeleri anlatan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi dokusunu korumanın önemine değindi.

Öğrenciler, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Böylesine köklü bir tarihe sahip ve dünyanın her yerinden turist çeken bir kentte başkanlık yapmak hem çok zor bir sorumluluk hem de çok büyük bir gurur. Şehrimizi korumak ve geliştirmek için çalışmak çok önemli.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bir süre sohbet ettiği öğrencilere belediyecilik faaliyetleri hakkında sorular sordu. Başkan Köse, günün anısına öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri “Nutuk” kitabını hediye etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın özgüveni ve bu tarihi kente duydukları aidiyet bizleri çok mutlu etti. 23 Nisan, onlara olan güvenimizin en büyük simgesidir” dedi.

Programda çocuklara Okul Müdürü Latif Gürbüzce ve Sınıf Öğretmeni Meral Akyürek de eşlik etti.

Tören, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin