AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Karabük Haber Postası
ali12
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
30 Ağustos, 2025 14:24 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Büyük Zafer’in 103. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Keskinkılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos 1922’de kazanılan Büyük Zafer, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği kahramanca mücadelenin, vatan sevgisinin ve sarsılmaz iradesinin en açık göstergesidir. Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazdığı bu destanla hem kendi bağımsızlığını ilan etmiş hem de tüm mazlum milletlere umut olmuştur. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse koltuğunu çocuklara devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Ünsal Tülbentçi İlkokulu öğrencilerine devretti.

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Ünsal Tülbentçi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Yiğit Alp Barış, Erva Bilen ve Hatice Sahra Gülden, Belediye Başkanı Elif Köse tarafından karşılandı. Temsili devir teslim töreninde çocuklar, bir günlüğüne tarihi kentin yönetimini üstlendi.

Makam koltuğuna oturan minik başkanlar, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu gibi önemli bir turizm merkezinde belediye başkanı olmanın heyecanını yaşadı. Görev süresince yapmak istedikleri projeleri anlatan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi dokusunu korumanın önemine değindi.

Öğrenciler, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Böylesine köklü bir tarihe sahip ve dünyanın her yerinden turist çeken bir kentte başkanlık yapmak hem çok zor bir sorumluluk hem de çok büyük bir gurur. Şehrimizi korumak ve geliştirmek için çalışmak çok önemli.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bir süre sohbet ettiği öğrencilere belediyecilik faaliyetleri hakkında sorular sordu. Başkan Köse, günün anısına öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri “Nutuk” kitabını hediye etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın özgüveni ve bu tarihi kente duydukları aidiyet bizleri çok mutlu etti. 23 Nisan, onlara olan güvenimizin en büyük simgesidir” dedi.

Programda çocuklara Okul Müdürü Latif Gürbüzce ve Sınıf Öğretmeni Meral Akyürek de eşlik etti.

Tören, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin