Reklam
Reklam

Ahmet Canver’den Karabük Birlik Medya’ya ziyaret

ziyaretkp
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Şubat, 2026 16:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, Karabük Birlik Medya bünyesinde yer alan Bölgenin Sesi Gazetesi ve Karabük Postası internet haber siteleri ve Karabük Postası gazetesini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette şirket ortakları Okan Küçük, İhsan Ersözlü ve Zeki Akca hazır bulundu.

Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, Karabük’te kamu düzeni, asayiş çalışmaları ve yerel basının toplum üzerindeki rolü üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, kamu kurumları ile yerel medya arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.

Emniyet Müdürü Ahmet Canver, basının doğru ve hızlı bilgilendirme noktasında önemli bir görev üstlendiğini ifade ederken, toplumun huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmalar hakkında da genel bilgiler paylaştı. Birlik Medya ortakları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kamu yararını gözeten yayın anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 tutuklama

kastamonuda uyusturucu ve silah operasyonu 3 tutuklama jVmnPvZM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince 8-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 353 adet sentetik ecza hapı, 65 gram kannabinoid katkılı tütün, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 1 adet bıçak, 8 adet cep telefonu ve 7 adet SIM kart ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin