Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani ‘De Öğrencilere Polis Logolu Etiket

Gündem Yayın: 18.09.2014 14:53
Yazar:
Eflani ‘De Öğrencilere Polis Logolu Etiket

Eflani İlçe Emniyet Amirliği polisleri, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle okulları ziyaret ederek öğrencilere üzerinde polis logosu bulunan polis logosu bulunan defter ve kitap etiketleri dağıttı. 

Eflani Atatürk İlköğretim Okulu’nda polis öğrenci ilişkilerinin geliştirilmesi sağlanırken, öğrenciler de polislere teşekkür ettiler. Eflani İlçe Emniyet Amiri Musa Celebi, amaçlarının öğrencilere polisleri sevdirmek olduğunu ifade ederek, “Öğrencilere polislerin korkulan adamlar değil, içten samimi ve dost adamlar olduğunu göstermek istedik. Bu tür çalışmalarımız devam edecektir” dedi
Polisler üzerinde ‘Akşam erken yatar, sabah erken kalkarım, Tanımadığınız kişilere kapınızı açmayınız. Acil numaralarını bilirim’ gibi uyarıcı yazıların bulunduğu etiketleri öğrencileri dağıttı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarma’dan uyuşturucu kullananlara operasyonu

Gündem Yayın: 04.05.2024 04:36
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 14 şüpheli şahsa işlem yaptı.

Jandarmanın uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. Jandarma Komutanlığınca ekiplerince 22 -29 Nisan 2024 tarihleri arasında icra edilen önleyici faaliyetler neticesinde; 24 gram Bonzai, 5 gram Skunk, 6 gram Kubar Esrar, 3 adet Lyrıca Hap, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Yapılan çalışmada hakkında uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 14 şüpheli şahsa, işlem yapıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmada yurda kaçak yollarla giren 1 kişi yakalandı.

Paylaş: