Karabük Gazeteciler Cemiyeti’nde Metin Kaya Güven Tazeledi - Karabük Haber Postası
metinkaya
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Mayıs, 2025 13:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Gazeteciler Cemiyeti’nde Metin Kaya Güven Tazeledi

Karabük Gazeteciler Cemiyeti 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Mevcut başkan Metin Kaya ile Yasin Erdem’in yarıştığı seçimde 58 üye oy kullandı.

Seçim sonucunda Metin Kaya 29 oy alarak yeniden başkan seçilirken, rakibi Yasin Erdem 27 oyda kaldı. Böylece Kaya, yeni dönemde de Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini sürdürecek.

Seçim sonuçlarının ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Kaya, tüm üyelere gösterdikleri güven için teşekkür etti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
turkiyenin lezzetleri kastamonuda bulustu ogrenciler yogun ilgi gosterdi eAmwWecU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye’nin lezzetleri Kastamonu’da buluştu, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 7 farklı bölgeden 7 farklı kültür ve 7 farklı yemeğin yer aldığı stantlar yoğun ilgi gördü.

Kastamonu Üniversitesi tarafından 50. Turizm Haftası kutlamaları kapsamında gastronomi etkinliği düzenlendi. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’deki 7 coğrafi bölgeye ait öne çıkan yemekler ile bu yemeklerin hikayeleri ve kültürel açıdan değerleri anlatıldı. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Turizm Rehberlik Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler, bahçede kurulan stantlarda öğrencilere tanıtıldı. Daha sonra yemekler, öğrencilere ikram edildi.

Etkinlikte konuşan Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Sevim, “Hazırlanan yemeklerin ikramının yanı sıra, Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerimiz de bu hikayelerini ve bu bölgenin öne çıkan turizm değerlerini anlatıyorlar. Bizim bu etkinlikle amacımız, fakültemizin ormancılık ve tabiat turizmi misyonuna bir nebze olsa da katıda bulunmak. Ülkemizin turizm değerlerini, gastronomi değerlerini öne çıkarmak, bir farkındalık oluşturmak da istedik. Gelen kalabalıktan bunun oluştuğunu görmek mümkün. Hafta boyunca çok sayıda etkinliğimiz oldu. Bu sadece bir tanesi” dedi.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü öğrencisi ve Gastronomi Rehberlik Topluluğu Başkanı Edanur Doğanay ise, “Turizm Haftası’nda 7 bölgemizden 7 farklı kültür ve 7 farklı tarihi birleştirmek istedik. Gastronomi öğrencileri ve Rehberlik öğrencilerinin birleşmesiyle tam bir birlik olarak güzel bir organizasyon yaptık. Bölgelere ait yemeklerin yer aldığı stantların başına o bölgedeki arkadaşlarımızı yerleştirdik” diye konuştu.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi rehberlik öğrencisi Cemile Dibebiş de farklı kültürlerin yemeklerini bir arada görme ve tatma şansı bulduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin