Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani’de Yaz Kur’an Kursları Sona Erdi

Gündem Yayın: 19.08.2014 14:50
Yazar:
Eflani’de Yaz Kur’an Kursları Sona Erdi

Eflani İlçesinde düzenlenen Yaz Kur’an Kursları sona ererken,  İlçe Müftülüğü  tarafından kursiyerler arasında bilgi yarışması düzenlendi.

İki aşamada düzenlenen bilgi yarışmasının birinci etabı Merkez Ulu Camide yapıldı. Yazılı sınav şeklinde yapılan yarışmanın birinci etabında her Kur’dan dörder yarışmacı finale kaldı. Finale kalan öğrenciler daha sonra kura çekilerek üçer kişilik gruplar halinde eşleştirildi. Her grupta her kurdan birer yarışmacının katılacağı final 20 Ağustos 2014 Çarşamba günü (Bugün) Eflani Belediyesi düğün salonunda vatandaşların huzurunda gerçekleştirilecek.

Protokolünde katılacağı yarışmada dereceye girenlere Bisiklet, tablet, fotoğraf makinesi ve kitap hediye edilecek. Mağlubunun olmadığı yarışmada, Öğreticilerin öğrencilerini iyi yetiştirdiği görülürken, Eflani İlçe Müftüsü Mehmet Günaydın yarışmaya öğrencilerini getiren tüm personeli tebrik etti.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: