Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kadın İşçilerden Alt Yapı Çalışmalarına Destek

Zonguldak Yayın: 05.02.2016 09:41
Yazar:
Kadın İşçilerden Alt Yapı Çalışmalarına Destek

ZONGULDAK Çaycuma’ya bağlı Karapınar Beldesinde işkur destekli çalışan kadınlar alt yapı çalışmalarına büyük destek verdiler
Türkiye İş Kurumu’nun Toplum Yararına Çalışma Projesi programları kapsamında Karapınar Belediyesine alınan kadın işçiler, harç makinası ile yapılan harçlarla çevre düzenlemeye ve alt yapıya büyük destek veriyorlar.
Kadınların erkekler kadar özveri ile çalıştıklarını belirten Karapınar Belediye başkanı Ahmet Aydın, “Karapınar Belediyemiz olumsuz hava şartları sebebi ile yol çalışmalarına kısa bir süre ara vermişti. İŞKUR tarafından bizlere verilen bayan elemanlarımızın ellerinden gelen bin bir marifetleri var. Bir kısmı yol kenarlarında diken açma temizliği yaparken, bir kısmı da yarım kalan yol kenarlarına beton dökme işine kazma kürek devam etmektedirler. Bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine Karapınar Belediye Başkanlığı adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ahşap ev alevlere teslim oldu

Gündem Yayın: 06.05.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Eflani ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev alevlere teslim olarak küle döndü. Eflani Orman İşletme ekiplerinin hızlı müdahalesi ile alevler diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

İlçeye bağlı Ovaçalış köyünde İlyas Can’a (52) ait evin ahır kısmın da elektrik aksamından kaynaklı yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini gören köylülerin ihbarı üzerine Eflani Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözlerin yanı sıra Eflani ve Safranbolu belediyeleri ait itfaiye ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi.

Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesi ile alevler diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınırken, itfaiye ekiplerinin de bölgeye ulaşması sonrası alev topuna dönen 2 katlı ev yanarak kullanılmaz hale geldi. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla alevler diğer ahşap evlere sıçramadan söndürüldüğü yangın sonra Jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Paylaş: