Kastamonu’da Çöp Toplayan Taksi, Hizmete Girdi

Karabük Postası tarafından
05 Eylül, 2015 07:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KASTAMONU Belediyesi tarafından dar sokaklarda daha pratik ve daha temiz bir şekilde çöplerin toplanması için alınan Çöp Taksi aracı hizmete girdi. Temiz bir Kastamonu için dar sokaklarımızda bulunan çöplerin daha pratik ve sağlıklı bir şekilde toplanması için belediye olarak damperli 1 adet “Çöp Taksi” aracını hizmete sunduklarını belirten Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şunları kaydetti: “Kastamonu’muza yeni bir hizmet daha getirmiş bulunuyoruz. Bilindiği gibi kentimizde eski dar sokaklar bulunuyor ekiplerimiz tarafından mahallerimizde temizlik konusunda sıkıntılar yaşanıyordu, belediye olarak dar sokaklarımızın daha pratik ve temiz bir şekilde çöplerinin toplanması için 1 adet ‘’Çöp Taksi’’ aracımızı halkımızın hizmetine sunduk, bu amaçla Temiz bir Kastamonu için mahallelerimiz bundan sonra temiz hale gelecektir” Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şunları söyledi: “Kastamonu kültür ve turizm şehri, onun için şehrimizin her noktası tertemiz olması lazım. Vatandaşlarımızdan, çöplerini belirtilen gün ve saatlerde çıkarmalarını rica ediyoruz. Bizler de çöpleri zamanında alıyoruz. Şehrimiz çok temiz şehir haline geldi. Birlikte daha da güzel bir şehri ortaya çıkarabiliriz. Çöp taksi de bu doğrultuda hizmet verecek. Hızlı şekilde çöpleri toplayıp büyük çöp arabalarına aktarma yapacak. Böylece zaman kaybı olmaksızın gün boyu kendi bölgesinde hizmet verecek” Çöp Taksilerin 1 tane olduğu ve ihtiyaç duyulması durumunda sayının artabileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da silahlı kavga: 1 ağır yaralı

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da iki küme ortasında çıkan arbedede bir kişi silahla vurularak ağır yaralandı.
Olay, Ulukavak Mahallesi Tarakçı 1. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, iki küme ortasında şimdi belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kısa müddette büyüyerek silahlı arbedeye dönüştü. Hengame sırasında B.Ç. (32), bedeninin çeşitli yerlerinden silahla vurularak ağır yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Birinci müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.