Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Taşköprü’yü daima birlikte güzelleştireceğiz. Bu kentin her sokağında izimiz, her noktasında emeğimiz olacak” dedi.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe kurum temsilcileriyle Taşköprü Belediye Toplantı Salonunda bir ortaya geldi. Düzenlenen istişare toplantısında ilçede yürütülen projeler ve planlanan çalışmalar ele alındı.
Toplantıda kelam alan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahallelerin öncelikli gereksinimlerini ve vatandaşlardan gelen talepleri Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a iletti.
Tüm görüş ve tekliflerin titizlikle not alındığını belirten Lider Arslan, “Taşköprü’yü daima birlikte güzelleştireceğiz. Bu kentin her sokağında izimiz, her noktasında emeğimiz olacak” dedi.
Ekip ruhuyla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Lider Arslan, “Durmadan, yorulmadan çalışacağız ve kazanan her vakit Taşköprü olacak” ifadelerini kullandı.
Toplantıya AK Parti Belediye Meclis üyeleri de iştirak sağladı.


Başkan Arslan: “Taşköprü’yü birlikte güzelleştireceğiz”
Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı
Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

