Bolu’da vinç yüklü tır çarptığı sinyalizasyon direğini yerinden söktü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da D-100 karayolunda denetimden çıkan vinç yüklü tır, sinyalizasyon direğine çarptı. Tırın çarptığı demir direk yerinden söküldü.
Kaza, D-100 karayolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ankara istikametine seyreden Gürkan M. yönetimindeki 34 HL 6964 plakalı vinç yüklü tır, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sinyalizasyon direğine çarptı. Demir direği yerinden söken tırın lastiği koptu. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis, SEDAŞ ve karayolları takımları sevk edildi. SEDAŞ takımları tarafından yangın çıkmaması için sinyalizasyon sisteminin elektriği denetimli olarak kapatıldı. Polis takımları tarafından bölgede trafik denetimli olarak sağlanırken, tırın bulunduğu yerden kaldırılması için çalışma başlatıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yavuz: “Karabük’e Şehir Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi Şart”

Berkay Doğan tarafından
25 Şubat, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Karabük'ün büyüyen nüfusu ve artan sağlık ihtiyaçları nedeniyle daha güçlü bir sağlık altyapısına sahip olması gerektiğini belirtti.

Yavuz, şehirde yalnızca Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bulunmasının, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini zorlaştırdığını ve hastane yoğunluğunu arttırdığını ifade etti.

ŞEHİR HASTANESİ TALEBİ

Karabük'ün bir şehir hastanesini hak ettiğini vurgulayan Ali Yavuz, "Modern sağlık hizmetleriyle donatılmış, kapasitesi geniş bir şehir hastanesi, sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştıracak ve mevcut hastane üzerindeki yükü hafifletecektir" dedi.

Ayrıca, devlet hastanesinin poliklinik hizmetlerinin daha etkin verilmesini sağlayacağını belirten Yavuz, mevcut sistemin yetersiz kaldığını ve acil bir yatırıma ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

ONKOLOJİ HASTANESİ ŞART!

Kanser vakalarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Yavuz, Karabük'te bir Onkoloji Hastanesi'nin kurulmasının hayati önem taşıdığını söyledi. "Kanser hastalarımız, kemoterapi ve radyoterapi gibi hayati tedaviler için farklı illere gitmek zorunda kalıyor. Bu süreç, zaten zor bir hastalıkla mücadele eden bireyler için daha da yıpratıcı hale geliyor" diyerek, yerel yetkililere çağrıda bulundu.

"BİRLİKTE SESİMİZİ YÜKSELTELİM!

"Karabük'ün daha iyi sağlık hizmetlerine kavuşması için yetkililere çağrı yapan Ali Yavuz, milletvekillerini, belediye başkanını ve ilgili kurumları harekete geçmeye davet etti. "Karabük'e bir Devlet Hastanesi ve bir Onkoloji Hastanesi kazandırmak için hep birlikte sesimizi duyuralım.  Bu şehir bizim, sağlığımız bizim. Daha sağlıklı bir Karabük için birlik olalım"  diyerek kamuoyunun desteğini talep etti.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.