Reklam
Reklam
012 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Kastamonu Yolunda Otomobil Takla Attı: 4 yaralı

Kastamonu’da virajı alamayan hafif ticari aracın refüje çarptıktan sonra takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu-Karabük karayolu Diphan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. idaresindeki 57 ABH 622 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç, virajı alamayarak refüje çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç takla attı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan S.Ç., E.K., G.Y. ve S.A. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta ebeveynlere yonelik sinav kaygisi semineri pX5SjwY4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta ebeveynlere yönelik sınav kaygısı semineri

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Hayat Saatleri” etkinlikleri kapsamında “Çocuklarda ve Ergenlerde Sınav Kaygısına Ebeveyn Yaklaşımı” konulu bir bilgilendirme programı düzenleniyor.

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları Uzm. Dr. Pınar Ayaroğlu ve Uzm. Dr. Dilara Medet Albayrak’ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, ailelere sınav dönemindeki çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda bilgiler aktarılacak.

Seminer, 10 Haziran 2026 tarihinde Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin