Safranbolu Belediyesi’nden Ramazan Boyunca Askıda İftar Desteği

Safranbolu Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün 150 kişiye hayırseverler aracılığı ile ücretsiz iftar yemeği verecek.

Asuman Doğan tarafından
17 Şubat, 2025 16:02 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 18.02.2025 11:00
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Barış Sosyal Tesisleri’nde bulunan Kent Lokantası’nda düzenlenecek olan iftar yemekleri, hayırseverlerin desteğiyle sürdürülecek.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse koordinasyonunda Ramazan Ayı boyunca her gün 150 kişinin iftar yapabilmesi için çalışma başlatıldı. Safranbolu Belediyesi Kent Lokantası'nda gerçekleştirilecek iftarlar kapsamında bir kişilik iftar bedeli 75 TL, bir günlük 150 kişilik iftarın maliyeti ise 11 bin 250 TL olarak belirlendi. Hayırseverlerin desteği ile hayata geçecek dayanışmaya katkıda bulunmak isteyenler Safranbolu Belediyesi İşletme Müdürlüğü Muhasebe Servisini 0370 712 41 14 numaralı telefondan arayarak ya da yüz yüze görüşme ile başvurarak bağışta bulunabilecek.

İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek ve Sahurluk Desteği!

Öte yandan Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı ekipleri, Ramazan ayı boyunca aşevinde hazırlanan sıcak yemekleri, ihtiyaç sahiplerine kişi başına düşecek şekilde dağıtacak. Bu yıl başlatılan yeni uygulama kapsamında, ihtiyaç sahiplerine sahurluk gıda ürünleri de ulaştırılacak.

Kumanya desteği vermek isteyen hayırseverler ise Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı’na başvurarak getirecekleri kumanyaları Safranbolu Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecek.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı, paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı mübarek bir zaman dilimi. Bu yıl da Safranbolu Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Askıda iftar uygulamamızla her gün 150 kişiye iftar yemeği sunarken, hayır çarşımız aracılığıyla sıcak yemek ve sahurluk gıda desteğimizi sürdüreceğiz.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karda kayak keyfi hastanede bitti… Genç kızın duvara çarpma anı kamerada

Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da tesirli olan kar yağışında tepsi ile kayan genç kız, duvara çarptı. Meydana gelen olayda ağır yaralan genç kız hastaneye kaldırıldı.
Bartın’da şiddetli kar yağışı nedeniyle Demirciler Mahallesi Kürtyaması Sokak’ta tepsi ile kayan Ş.S., duvara çarptı. Olayın akabinde hareketsiz yerde yatan genç kıza olay yerine çağrılan sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapıldı. Hastaneye kaldırılan genç kızın sıhhat durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Öte yandan genç kızın duvara çarptığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.