Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bartın 112 Acil Çağrı Merkezi İhalesi Yapılacak

Bartın Yayın: 19.02.2015 08:16
Yazar:
Bartın 112 Acil Çağrı Merkezi İhalesi Yapılacak

BARTIN AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 112 acil çağrı merkezi binasının yapım ihalesinin 13 Mart’ta Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nden acil çağrı merkezi binası yapımı için 3 milyon TL ödeneğin Bartın İl Özel İdaresi’ne gönderildiğini belirten Milletvekili Tunç, binanın proje çalışmalarının tamamlandığını, 13 Mart tarihinde de yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini açıkladı. Şehirlerarası otobüs terminalinin yanında İl Özel İdaresi tarafından tahsis edilen arsaya yapılacak olan acil çağrı merkezinin proje çalışmalarının tamamlandığını belirten Milletvekili Tunç, yapım ihalesi için gerekli 3 milyon lira ödeneğin de, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nden Bartın İl Özel İdaresine aktarıldığını, 13 Mart 2015 tarihinde yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini ve
Bartın’a Acil Çağrı Merkezi binasının yapımına başlanacağını söyledi. Milletvekili Tunç, 112 Acil Çağrı Merkezi binasının yapılmasıyla, acil sağlık hizmetleri, polis ve itfaiyenin tek numara altında birleştirileceğini ve koordinasyonun tek merkezden yapılacağını belirterek,
Bartın’ın yeni bir hizmet binasına kavuşmuş olacağını söyledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Manşet Yayın: 08.05.2024 10:00
İhlas Haber Ajansı
Havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinler kurtarıldı

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde bir evin havalandırma boşluğunda mahsur kalan yavru güvercinler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay Yazıköy köyü Saka Koru Evlerinde meydana geldi. Bir evin havalandırma boşluğunda güvercin seslerini duyan vatandaşlar Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.
Olay yerine gelen ekipler merdiven yardımıyla indikleri havalandırmada mahsur kalan yavru güvercinleri kurtardı. Daha sonra güvercinler yuvalarına bırakıldı.