Reklam
Reklam

Doğu Karadeniz yaylalarında kış bitmiyor

dogu karadeniz yaylalarinda kis bitmiyor Uj7NfyuY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde hafta sonundan bu yana mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları 2 bin metrenin üzerindeki yaylalarda kar yağışının görülmesine neden oldu.

Mayıs ayında sıcaklık değişimi ile birlikte kıyı kısımlarında yaşanan yağmur yağışı yüksek kesitlerde yerini kar yağışına bırakırken, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Artvin’in 2 bin metre rakımın üzerindeki yaylalarında kar yağışı görülüyor.

Kar yağışından 2 bin 300 rakımdaki Trabzon’un Köprübaşı ilçesindeki Taşlı Yaylası da nasibini alırken, yayla yağan karın akabinde beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışının yaşandığı yayladaki turistik tesis işletmecilerinden Rafet Hancı (60) o anları “Sabah 07.30 üzere kar yağışı başladı ve devam ediyor. Kara yakalandık. Ayıya karşı da önlemimizi aldık, kocaoğlan burada” diyerek cep telefonu kamerası ile kayda aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin