Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çatalzeytin’de Köy Yolları Kapalı

Kastamonu Yayın: 18.02.2015 09:17
Yazar:
Çatalzeytin’de Köy Yolları Kapalı

KASTAMONU Yoğun kar yağışı nedeniyle Çatalzeytin’e bağlı tüm köy yolları kapalı. İlçeye bağlı 41 köyün 25’inde elektrikler kesik. Enerjisa ekipleri elektrik vermek için Özel İdare ekipleri yolları açmak için çalışıyor.
Kavaklı köyünden gece hasta ihbarı alan Özel İdare ekipleri Mahir Öztürk’ü (71) 4×4 araçla evinden alarak Çatalzeytin İlçe Hastanesine getirdi.
Yolda mahsur kalan öğrenci velisi Veli Tokan (34) kurtarıldı.
Dün akşam İstanbul’dan hareket eden yolcu otobüsleri saat 10.30’da Çatalzeytin’e gelebildiler. Kayadibi ve Konaklı köylerine cenaze getiren otobüsler Yaralıgöz’de kara saplandı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli Eğitim Müdürü Akbaş,  Moral Motivasyon Etkinliğine Katıldı

Karabük Yayın: 30.04.2024 11:16
Milli Eğitim Müdürü Akbaş,  Moral Motivasyon Etkinliğine Katıldı

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Merkez Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği Hedef LGS 2024 Moral Motivasyon Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen motivasyon kahvaltısına katıldı.

Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda kahvaltının ardından LGS sınavına hazırlık kapsamında deneme sınavı gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Okul-Aile ilişkisini güçlendirmek, göz aydınlığı çocuklarımızın sınav öncesi; sınav kaygısını ve stresini azaltmak, moral ve motivasyonunu yükseltmek, akademik anlamda önemli derecede destek olmak gayesi ile düzenlenen Hedef LGS 2024 Moral Motivasyon Faaliyeti için okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Akademik başarısı ile temayüz etmiş bir olarak sarf edilen bu emekler neticesinde geçen sene elde ettiğimiz LGS’deki başarımızın üzerine inşallah bu yıl da başarı çıtasını daha üst seviyelere taşıyacağımıza inanıyor, 2024 LGS’ye girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi. (Ramazan Öztürk)

Milli Egitim Muduru Akbas Moral Motivasyon Etkinligine Katildi2