Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çaycuma’da kadın meclisi çocukları sevindirdi

Zonguldak Yayın: 17.05.2023 10:09
Çaycuma’da kadın meclisi çocukları sevindirdi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde aktif faaliyet gösteren Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi, başlattıkları proje ile toplanan kitaplar ve oyuncaklar öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.
İlçenin Burunkaya Şehit Emrah Kartal İlkokulu’na, Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı ve yürütme kurulu üyeleri tarafından başlatılan proje ile toplanan kitaplar kütüphaneye, oyuncaklar ise anaokuluna teslim edildi. Kent Konseyi Kadın Meclisi güzel çalışmalara vesile olmaya devam ediyor. (İHA)


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı

Gündem Yayın: 06.07.2024 04:07
İhlas Haber Ajansı
Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı

Samsun’da kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un Terme ilçesi Miliç mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun- Ordu karayolunda seyir etmekte olan Erdoğan N. idaresindeki 34 EYE 146 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Olayın 112’ye bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Şaban N. ve Mevlide N. sağlık ekipleri ve bölgede bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi cankurtaranlarının yardımıyla bulundukları yerden çıkartıldı. Yaralılar Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: