Reklam
Reklam
VAVA
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
14 Aralık, 2025 13:49 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz’dan Esnaf ve Vatandaş Ziyareti

Vali Mustafa Yavuz, Gazipaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretleri sırasında esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Yavuz, cadde esnafı ve vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında esnaf ve vatandaşların görüş, talep ve önerilerini dinleyen Vali Mustafa Yavuz; şehrin huzuru ve güvenliği, gelişmesi, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı sunulması gibi konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Vali Yavuz,  Karabük’ün ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak her türlü görüş ve önerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Mustafa Yavuz, “Esnafımız ve vatandaşlarımız, şehirlerimizin gelişiminde en önemli paydaşlarımızdır. Sahada birebir yapılan bu görüşmeler; kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve vatandaşlarımızın beklentilerini doğru şekilde tespit etmek açısından büyük önem taşımaktadır. Tüm iş ve işlemlerimizde vatandaş odaklı hizmet anlayışını esas alıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızdan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda hizmet kalitemizi ve sunduğumuz hizmetlerin erişilebilirliğini sürekli artırmayı hedefliyoruz. Karabük’ümüzün her alanda daha da gelişmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin