Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Emek Ortaokulu A-Blok Yapım Protokolü İmzalandı

Gündem Yayın: 21.02.2023 15:19
Yazar:
Emek Ortaokulu A-Blok Yapım Protokolü İmzalandı

Safranbolu Emek Ortaokuluna A-Blok yapım protokolü Vali Fuat Gürel ile Hayırsever İş İnsanı Mehmet Nuri Aslan tarafından imzalandı.

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yıkımına karar verilen ve yeniden yapılacak olan 12 derslikli Emek Ortaokulu A-Blok, Dayecom İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Mehmet Nuri Aslan tarafından yaptırılacak.

Emek Ortaokulu A Blok yapım protokolünü Hayırsever İş İnsanı Mehmet Nuri Aslan ile birlikte imzalayan Vali Fuat Gürel, hayırsever iş insanına eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek yıkılarak yeniden yapılacak olan okulumuzun ülkemize, ilimize ve öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Annesine bıçak çeken genç tutuklandı

Gündem Yayın: 10.05.2024 04:36
İhlas Haber Ajansı
Annesine bıçak çeken genç tutuklandı

Samsun’da annesine bıçak çekip yeğeninin de cep telefonunu aldığı iddia edilen genç, polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.G.(24) adlı gencin annesi H.G.’ye bıçak çektiği, yeğenini de darp ederek cep telefonunu aldığı iddia edildi. R.G. annesinin şikayette bulunması üzerine Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen R.G. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren R.G. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Paylaş: