Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
samsunda tufekle ev kursunlayan 2 cocuk yakalandi FDlPh8EN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da tüfekle ev kurşunlayan 2 çocuk yakalandı

Samsun’da tüfekle mesken kurşunlayan 2 çocuk, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda dün saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, A.T.’ye ilişkin meskene pompalı tüfekli atak düzenlendi. Silahlı saldırganlar kaçtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü grupları, silahlı saldırıyı düzenledikleri tespit edilen S.K.(16) ve Y.Y.B.’yi (15) yakalayarak gözaltına aldı. 2 çocuk bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 05 04 at 15.24.43
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Mayıs, 2026 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.

Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.

İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin