Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vergili’den AK Parti’yi Kızdıracak Açıklama

Gündem Yayın: 01.08.2022 14:17
Vergili’den AK Parti’yi Kızdıracak Açıklama

”Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında Yenice’de düzenlenen programda  konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Parti’yi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

MHP Kurmayları ile birlikte Yenice İlçesinde ziyaret ve incelemelere katılan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Cemal Hatıl Parkında yaptığı konuşmada, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’yı överken, AK Parti ile ilgili olarak  yaptığı açıklamada, “Adalet ve Kalkınma Partisi de şunu bilsin ki, eğer Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı bugün Ayasofya’yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı Amerika’ya bu şekilde meydan okuyamazdı. Rusya bizden korkmazdı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, başka limanlarda iş arayanların hepsinin kendi menfaatleri için gittiğini söyleyen Vergili;  “Bizim hizmetimiz Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmek. Gayemiz Milliyetçi Hareket Partisini yüceltmek ve önümüzdeki yıllarda iktidar yapmaktır. Karabük’te adım adım bunu başardık. Milliyetçi Hareket Partisi’ni Karabük’te yıkılmaz bir iktidar yapmak için de ne gerekiyorsa yapacağız.

2009 seçimlerinden önce Yenice’de oturulacak tek bir yer yoktu. Adalet ve Kalkınma Partili de olsa o dönemde gıpta ile bakmış olduğum Belediye Başkanı Zeki Bey’di. Sonradan bizim partimize hizmet etmek nasip oldu. Zeki Bey’in çok daha iyi hizmetler yapacağını ve partimize uzun yıllar hizmet edeceğine canı gönülden inanıyorum. Zeki Başkan olduğu sürece Yenice’nin eksiği olmaz. Bütün imkansızlara rağmen ne yapar ne eder Yenice’nin eksiklerini tamamlar.

Yenice’nin en büyük problemlerinden birisi olan doğal gaz problemini hem Belediye Başkanımız hem de iktidar en iyi şekilde takip etmektedirler. Zeki Başkanın çalışmalarıyla birlikte Yenice hem doğal gaza hem de büyük bir organize sanayiye çok yakında sahip olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki arkadaşlarımız hiç bir menfaat gözetmeden sadece partisine hizmet etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, başka limanlarda iş arayanların hepsi kendi menfaatleri için gitmişlerdir. Gün gelecek Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olacaktır.

Adalet ve Kalkınma Partisi de şunu bilsin ki, eğer Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı bugün Ayasofya’yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı Amerika’ya bu şekilde meydan okuyamazdı. Rusya bizden korkmazdı” dedi. (Nurettin Acar)

 

Yorumlar

  1. Vatandaş

    Marzinc Karabük halkının sağlığını tehdit ediyor, neden kaldırılmadı? Neden başka bir ile değil de Karabük’e yapıldı? Kardemir’in bacalarına filtre taktıracaktınız, neden taktırmadınız? Kardemir kavşağı gibi bir ucubeyi Karabük halkına nasıl yakıştırabildiniz? Yazık değil mi onca paraya?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Bolu’da Yukarı Soku Mahallesi’nde atıl samanların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan bir tarlanın başında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, çürümüş samanlarını tarlaların bulunduğu yol kenarına attı. Öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle samanların bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede alevlenen samanların dumanı etrafı sardı. Vatandaşların yangını fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri tarafından alev alev yanan atıl haldeki samanlar söndürüldü.

Paylaş: