Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2022 14:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 1

Vergili’den AK Parti’yi Kızdıracak Açıklama

”Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında Yenice'de düzenlenen programda  konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Parti'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. MHP Kurmayları ile birlikte Yenice İlçesinde ziyaret ve incelemelere katılan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Cemal Hatıl Parkında yaptığı konuşmada, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'yı överken, AK Parti ile ilgili olarak  yaptığı açıklamada, "Adalet ve Kalkınma Partisi de şunu bilsin ki, eğer Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı bugün Ayasofya’yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı Amerika’ya bu şekilde meydan okuyamazdı. Rusya bizden korkmazdı" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, başka limanlarda iş arayanların hepsinin kendi menfaatleri için gittiğini söyleyen Vergili;  "Bizim hizmetimiz Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmek. Gayemiz Milliyetçi Hareket Partisini yüceltmek ve önümüzdeki yıllarda iktidar yapmaktır. Karabük’te adım adım bunu başardık. Milliyetçi Hareket Partisi’ni Karabük’te yıkılmaz bir iktidar yapmak için de ne gerekiyorsa yapacağız. 2009 seçimlerinden önce Yenice’de oturulacak tek bir yer yoktu. Adalet ve Kalkınma Partili de olsa o dönemde gıpta ile bakmış olduğum Belediye Başkanı Zeki Bey’di. Sonradan bizim partimize hizmet etmek nasip oldu. Zeki Bey’in çok daha iyi hizmetler yapacağını ve partimize uzun yıllar hizmet edeceğine canı gönülden inanıyorum. Zeki Başkan olduğu sürece Yenice’nin eksiği olmaz. Bütün imkansızlara rağmen ne yapar ne eder Yenice’nin eksiklerini tamamlar. Yenice’nin en büyük problemlerinden birisi olan doğal gaz problemini hem Belediye Başkanımız hem de iktidar en iyi şekilde takip etmektedirler. Zeki Başkanın çalışmalarıyla birlikte Yenice hem doğal gaza hem de büyük bir organize sanayiye çok yakında sahip olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki arkadaşlarımız hiç bir menfaat gözetmeden sadece partisine hizmet etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, başka limanlarda iş arayanların hepsi kendi menfaatleri için gitmişlerdir. Gün gelecek Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olacaktır. Adalet ve Kalkınma Partisi de şunu bilsin ki, eğer Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı bugün Ayasofya’yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı Amerika’ya bu şekilde meydan okuyamazdı. Rusya bizden korkmazdı" dedi. (Nurettin Acar)  

Yorumlar

  1. Vatandaş

    Marzinc Karabük halkının sağlığını tehdit ediyor, neden kaldırılmadı? Neden başka bir ile değil de Karabük’e yapıldı? Kardemir’in bacalarına filtre taktıracaktınız, neden taktırmadınız? Kardemir kavşağı gibi bir ucubeyi Karabük halkına nasıl yakıştırabildiniz? Yazık değil mi onca paraya?

Yeni yorumlara kapalı.

Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’taki yangında samanlık ve traktör küle döndü

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.
Yangın gece saatlerinde ilçeye bağlı Alayurt köyünde meydana geldi. Teze nazaran Tahsin Akın’a ilişkin samanlıkta şimdi bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Samanlıktan duman çıktığını gören vatandaşların ihbarı üzerine köye çok sayıda itfaiye takımı sevk edildi. Meydana gelen yangında samanlık ve bir traktör kullanılamaz hale geldi. İtfaiye takımlarının müdahalesiyle yangın etraftaki binalara sıçramadan söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.