Reklam
Reklam

44 Derece Sıcaklık Havuzları Doldurdu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2017 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te termometreler 44 dereceyi gösterdi, sıcaktan kavrulan vatandaşlar kendilerini serinlemek için havuzlara attı.

Yurdu etkisi altına alan sıcak hava dalgası vatandaşları etkiledi. Bunaltıcı sıcaklar sonrası Karabük’te kimisi torunlarını da yanına alarak 7’den 70’e herkes havuzlarda serinlemeye çalıştı.
İstanbul’dan tatil için memleketi Karabük’e gelen bir dede torunları ile havuzda serinlerken, Bartın’dan Ankara’ya giderken mola veren bir baba ise çocukları ile havuzda serinlemeye çalıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi

f 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 09:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin