blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta trafik kazası: 1’i çocuk 4 yaralı

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında 1’i çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kazanın akabinde olay yerine çok sayıda grup sevk edildi.
Alınan bilgilere nazaran, Ankara istikametinden Zonguldak istikametine seyir halinde olan Hamza D. (38) yönetimindeki 67 AEY 447 plakalı araç, Kaypaklar mevkiinde dönüş yapmak isteyen Celalettin T. (82) idaresindeki Hyundai marka 67 NY 028 plakalı arabayla çarpıştı. Hamza D.’nin kullandığı araç denetimden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan iki araca çarpıp bir marketin duvarına vurarak durdu. Kazanın tesiriyle Celalettin T. kullandığı araçta sıkıştı.
İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve itfaiye takımları sevk edildi. İtfaiye gruplarının çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan yaşlı şoför Celalettin T., birinci müdahalesinin akabinde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralı olarak kurtulan Celalettin T.’nin sıhhat durumunun yeterli olduğu öğrenildi.
Kazada Celalettin T. ve araçta yolcu olarak bulunan Hatice D. (41) ile başka araçta yolcu olarak bulunan Pınar D. (30) ve T.D. (7) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat takımlarının birinci müdahalelerinin akabinde Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza anı ise bir iş yerine ilişkin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Aralık, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mudurnu’da eski gelenekler yeniden yaşatılıyor

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Regaip Kandili’nde, geçmiş yıllardaki gelenekleri yaşatmak amacıyla meydanda lokma dağıtıldı.
Mudurnu’da Regaip Kandil’inde geçmiş yıllardaki gelenekleri yaşatmak amacıyla lokma dağıtıldı. Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu’nun öncülüğünde düzenlenen etkinlikte lokma yaptırılarak vatandaşlara ikram edildi. İlçe Müftüsü tarafından okunan duaların ardından Regaip Kandili’nin manevi atmosferi hep birlikte yaşandı. Düzenlenen programa Mudurnu Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş, Belediye Başkanı Doğan Onurlu, Emniyet Müdür Vekili, Kızılay gönüllüleri, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öte yandan Mudurnu’ya bağlı Sürmeli köyünde de Regaip Kandili, birlik ve beraberlik içinde geçirildi. Vatandaşlar, Regaip Kandili gecesinde evinde hazırladıkları lokmaları köy odasına getirerek dualar eşliğinde yedi. Köy Muhtarı Erkan Akıllı, akşam ezanının ardından köy odasında toplandıklarını belirterek, "Köyümüzde bulunan 55 kişi akşam ezanı sonrası köy odasında toplandık. Herkes evlerinde yaptıkları lokmaları getirerek yanlarında tahtalarla birlikte yedi. Regaip Kandiliniz kutlu olsun" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin