Zonguldak’ta siber suç operasyonu: 9 şüpheli gözaltında - Karabük Haber Postası
zonguldakta siber suc operasyonu 9 supheli gozaltinda CtTgcfs7 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Temmuz, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta siber suç operasyonu: 9 şüpheli gözaltında

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, “Bilişim Sistemlerini Kullanmak Suretiyle Örgütlü Nitelikli Dolandırıcılık” yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı.

Yürütülen “Takipli Siber Suç Faaliyeti” kapsamında, olayla ilgili 9 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması için Zonguldak merkezli olarak İstanbul ve Bursa’yı kapsayan toplam 3 ilde, 9 ayrı adreste eş zamanlı olarak arama, yakalama ve el koyma operasyonu düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda, tespit edilen 9 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ayd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 09:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sağanak etkili oldu, şimşekler gökyüzünü aydınlattı

Karabük’te gece saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağmur, öncesinde oluşan şimşekler kentin üzerinde adeta görsel şölen oluşturdu.

Karabük’te sabah saatlerinde başlayan ve gün içerisinde kesilen sağanak yağmur akşam saatleri itibariyle yeniden etkili oldu.

Sağanak yağmur sonrası yollarda su birikintileri oluşurken çakan şimşekler geceyi gündüze çevirdi.

Dakikalarca görsel şölen sunan şimşekler cep telefon kameralarıyla görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin