Reklam
Reklam

Zonguldak’ta kadın başkan amatör takıma adaylığını açıkladı

zonguldakta kadin baskan amator takima adayligini acikladi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak Çaycuma 1. Amatörtakımlarından olan Filyos Sefercikspor Kulübü, 20 Nisan Pazar günü inanılmaz kongreye gidiyor. Kulüp başkanlığına ise birinci sefer bir bayan aday başkanlık için adaylığını açıkladı.

Filyos Sefercikspor Kulübü, 20 Nisan 2025 Pazar günü saat 18.00’de Sefercik Mahallesi Gençlik Kıraathanesi’nde Harikulâde Genel Heyet Toplantısı’nı gerçekleştirecek. Genel konsey öncesinde yaşanan kıymetli gelişmelerden biri, kulübün etkin üyelerinden ve Filyos beldesi halkı tarafından yakından tanınan Pınar Aşkın, Filyos Sefercikspor Kulübü Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Pınar Aşkın yaptığı açıklamada; “Filyos Sefercikspor’a yıllardır gönül vermiş biri olarak, kulübümüzün geleceğine taraf vermeye adayım. 20 Nisan Pazar günü saat 18.00’de Gençlik Kıraathanesi’nde yapılacak Fevkalâde Genel Kurul’da, Filyos Sefercikspor Kulüp Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Seçilmem halinde, kulübümüzün ilk kadın başkanı olacağım. Bu sadece benim değil, tüm bayanların ve Filyos gençliğinin başarısı olacak. Daima birlikte daha güçlü, daha adil ve daha umut dolu bir spor kültürü inşa edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin