Reklam
Reklam
zonguldakta hedef lgs yks projesi degerlendirme toplantisi yapildi klLW9A3m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta “Hedef LGS-YKS Projesi” değerlendirme toplantısı yapıldı

Zonguldak’ta Ulusal Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hedef LGS-YKS Projesi” kapsamında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı 2. devir başı uygulama ve kıymetlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak Vilayet Ulusal Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen başkanlığında düzenlenen toplantıya, proje vilayet koordinatörü Ayşegül Balcı ve Zonguldak genelindeki imam hatip liseleri ile projeye dâhil olan imam hatip ortaokullarının okul koordinatörleri katıldı.

Toplantıda, Amaç LGS-YKS uygulama kılavuzu doğrultusunda gündem unsurları, 1. devirde yapılan çalışmalar ve alanda elde edilen deneyimler ele alındı. Projenin daha verimli yürütülmesi ismine değerlendirmeler yapılarak, yeni periyot için yol haritası belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sifir atikta yeni donem basliyor KkGKSMd7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor

Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.

Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.

Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin