Reklam
Reklam
zonguldakta guvenlik toplantisi yapildi pS8sZBRO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak’ta, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıya Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Barış Cücen ile Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen de iştirak sağladı. Görüşmelerde; kabahatle uğraş operasyonlarının yeni durumu, trafik kontrolleri, terör, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize cürümlerle ilgili çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıyeten siber kabahatlerle uğraş, vatandaşların güvenliğini artıracak tedbirler, orman yangınlarına karşı alınan önlemler ve okul etraflarında güvenlik uygulamaları da masaya yatırıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, kent genelinde huzur ve inancın devamı için kurumlar ortası iş birliğinin kesintisiz formda sürdürüleceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin