Reklam
Reklam
zonguldakta bir haftalik denetimlerin sonuclari aciklandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta bir haftalık denetimlerin sonuçları açıklandı

Zonguldak’ta polis ve jandarma takımlarının 15-21 Eylül tarihleri ortasında düzenlediği uygulama ve operasyonların ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Zonguldak Valiliği koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik kontroller gerçekleştirildi. Bir hafta süren çalışmalarda, haklarında 0 ila 10 yıl ve üzeri katılaşmış mahpus cezası bulunan toplam 26 hükümlü ile tabiri alınmak üzere aranan 38 kuşkulu yakalanarak isimli makamlara teslim edildi.

Narkotik kabahatlerle uğraş kapsamında düzenlenen 15 operasyonda 2 kuşkulu tutuklanırken, 3 kuşkulu hakkında isimli denetim kararı verildi. Operasyonlarda yaklaşık 5 kilogram sentetik kannabinoid, bir ölçü metamfetamin, kubar esrar, sentetik ecza hapı, kenevir bitkisi ve tohumu ile uyuşturucu kullanma aparatı ve 3.400 TL para ele geçirildi.

Yapılan aramalarda ayrıyeten 5 tabanca, 234 ruhsatsız av tüfeği ve 2 yivsiz tüfek bulundu. Kontroller kapsamında; 654 trafik uygulaması yapılarak 7.876 araç denetim edildi. Okul ve etraflarında gerçekleştirilen kontrollerde ise 2.704 şahıs sorgulandı, 374 okul, 87 metruk bina, 209 umuma açık yer ve 665 servis aracı incelendi.

Kaçak madenciliğin önlenmesine yönelik 14 kontrolde, adapsız faaliyet gösterdiği belirlenen 7 ocak imha edildi. Bu ocaklarda 17 ton kömür, 197 metre ray, 6 vagon ve çeşitli sanayi materyallerine el konuldu.

Düzensiz göçle çaba çerçevesinde yapılan denetimlerde ise 22 sistemsiz göçmen yakalandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosyada 19 mayista halk otobusleri ucretsiz olacak yg3f3lal
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak

Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin