Zonguldak ve Bartın ile Karabük valileri projeleri değerlendirdi - Karabük Haber Postası
zonguldak ve bartin ile karabuk valileri projeleri degerlendirdi DVLE5Rag
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Eylül, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın ile Karabük valileri projeleri değerlendirdi

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret ederek bölgesel kalkınma, iş birliği fırsatları ve sürdürülebilir projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı için Karabük’e gelen Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Valilik erdem defterini imzalayan Hacıbektaşoğlu ve Arslan, daha sonra Vali Yavuz ile bir ortaya geldi. Görüşmede bölgesel kalkınma, iş birliği imkânları ve sürdürülebilir projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin