Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde yağan yağmurun etkisiyle Çaycuma ilçesine bağlı Yolgeçen köyünde meydana gelen heyelanın ardından ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Yolgeçen köyünde etkili olan sağanağın ardından meydana gelen toprak kayması nedeniyle başlatılan çalışmalar sürüyor.
İl genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışın ardından ilçeye bağlı Yolgeçen Köyü Gülşenler Mahallesi’nde heyelan meydana geldi. Mahalle merkezinde olay heyelanda, elektrik direklerinin yanı sıra bahçeler ve yol zarar gördü. Olayın arından, ekipler heyelanla ilgili çalışma başlattı.
Yol tamamen kapanırken ekipler hızla yol açma çalışmaları ve zarar tespit yapmaya başladı.


0
Zonguldak’ ta yağış sonrası toprak kayması meydana geldi
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

